Ben jij nou op zoek naar een fotograaf die enorm van de natuur houdt? die altijd eerlijk is en die niet bang is om nieuwe dingen te proberen? Dan ben je aan het juiste adres.

Ik ben Annelieke, een 32 jarige rasechte Rotterdammert die nu in het mooie Breda woont vanwege de liefde. Ik ben gek op huttentochten in Oostenrijk, ik sta het liefste vroeg op om de zonsopgang te zien en ik ben aan mijn camera vastgeplakt. Ik leg de mooiste momenten vast. Ik crossfit minstens 4 keer per week en ik geniet enorm van luisteren naar anderen. Ik wil daarom heel graag jouw verhaal horen!

Mijn naam is Annelieke

welkom

welkom

Mijn naam is Annelieke

welkom

MIJN werkwijze

Hoewel een zwangerschapsshoot met je partner compleet anders is dan een zwangerschapsshoot als vrouw alleen of een boudoirshoot, is mijn algemene werkwijze voor de verschillende soorten shoots toch aardig hetzelfde. 
Wanneer jij mij via de website een berichtje stuurt, zal ik bij interesse telefonisch of per teams contact met jou opnemen om kennis te maken.
Ik zal jou precies uitleggen hoe mijn shoots er aan toe gaan en wanneer er van beide kanten een klik en interesse is, zullen we op zoek gaan naar een datum, een locatie en zullen we na gaan denken over verschillende poses en outfits. In de tijd voorafgaand aan de shoot zullen we regelmatig contact hebben om o.a. een moodboard te maken. Ook vind ik het heel belangrijk om voorafgaand aan de shoot te weten of er bepaalde dingen zijn die je liever niet gefotografeerd wilt hebben, waar je onzeker over bent of juist waar je heel trots op bent. Dit zodat ik jou volledig op je gemak kan stellen wanneer we de shoot hebben.

Als we een shoot buiten doen, fotografeer ik altijd rond zonsopgang en zonsondergang. 

Bij alle soorten shoots mag onbeperkt gewisseld worden van outfit. Zowel voor de boudoirshoots als voor de zwangerschapsshoots heb ik enkele toffe items in de kast liggen!

Ik photoshop niet! Uiteraard vind ik het niet erg om een blauwe plek weg te halen, maar ik ga je niet dunner maken dan je bent bijvoorbeeld! Ik houd van echt en puur.  

Als je een shoot binnen wilt doen, mag je zelf beslissen welke locatie je tof vindt. De prijs van een locatie zit niet bij de shoot inbegrepen. Uiteraard denk ik graag mee!

Na de shoot mag je 20 foto's uitkiezen uit een grote galerij. Ik zal de 20 gekozen foto's tot in detail bewerken.

Je krijgt van mij een mini album cadeau bij de shoot. zodat je altijd de foto's afgedrukt kunt bewaren!

Uiteraard zijn ook andere printopties tegen een meerprijs mogelijk.