Ben je onzeker over je uiterlijk of heb je last van belemmerende gedachten die je weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn? Met de zelfliefde fotoshoots van Alivefotografie word je weer helemaal verliefd op jezelf. Je mag er namelijk absoluut zijn. Tijdens de fotoshoot ontdek je wie je écht bent en realiseer je dat je al zo mooi bent van jezelf. Zelfvertrouwen is aantrekkelijk en geloof mij maar, zelfs jij gaat zelfverzekerd voor mijn camera staan. Ik vind dat iedereen prachtige foto’s van zichzelf verdient, want die liefde voor wie je bent, moet je koesteren. Dit kan tijdens een intieme boudoir fotoshoot of portret fotografie. 

Koester de liefde voor jezelf met een fotoshoot  

Boudoirfotoshoot by Alivefotografie

Laat ik je eerst wat meer vertellen over deze speciale dienst. De boudoir fotoshoot betekenis ziet er als volgt uit: het is een vorm van fotografie dat zich richt op lingerie of badkleding. Je kunt het zien als een intieme fotoshoot waarin we jou in je puurste (en mooiste) vorm laten zien. Jouw lichaam mag namelijk gezien worden: zo prachtig is het! Door de stijlvolle lingerie en doeken worden de foto’s zo smaakvol en intiem mogelijk. 

Als boudoir fotograaf vind ik het heel bijzonder om vrouwen op deze manier krachtig neer te zetten. Ik kan mijn creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met het licht. Tijdens de boudoir fotoshoot laat ik je op je mooist voelen, want iedereen verdient het toch om te houden van zichzelf? De prijs voor een boudoir fotoshoot is €200- incl. btw en reiskosten. 

· Een fotoshoot van 60 tot 90 minuten
· Een online fotogalerij
· Twintig foto’s in kleur én in zwart-wit
· Op een locatie naar jouw keuze 
- 3 mooie prints voor aan de muur 

Klaar om van jezelf te houden en deze zelfliefde voor altijd vast te leggen? 

Boek nu hier een boudoirshoot 

Dit kun je verwachten 

Portretfotografie by Alivefotografie 

Wat is een portretfoto, vraag je? Dat is een unieke foto van jezelf waarin je echt uitstraalt wie je bent. Ideaal om te gebruiken voor professionele aangelegenheden, maar kan ook dienen als profielfoto voor je datingprofiel. Ik zorg er namelijk voor dat je helemaal jezelf kunt zijn voor de camera. Jouw sterke kanten worden benadrukt en je stralende persoonlijkheid spat van de portret foto af. 
 
Ook wanneer je het gevoel hebt dat je niet fotogeniek bent, zorg ik ervoor dat je straks vol zelfvertrouwen voor de lens staat. Hoe krachtiger jij je voelt, hoe meer zelfliefde van de foto af te lezen is. Het is cliché, maar wanneer jij helemaal van jezelf houdt, kun je die liefde ook geven aan een ander. Met een sprankelende portret foto maak jij een indruk waar je U tegen zegt. Kleine kans dat ze je snel vergeten. De prijs voor een portret fotoshoot is €200- incl. btw en reiskosten. 

· Een fotoshoot van 60 tot 90 minuten
· Een online fotogalerij
· Twintig foto’s in kleur én in zwart-wit
· Op een locatie naar jouw keuze 

Wil je een prachtige portretfoto laten maken? 

Klik dan hier!

NEEM CONTACT OP >

Dit kun je verwachten