Ik ben Annelieke van Veen (29), hét gezicht achter studio Alivefotografie. Als fotograaf is het mijn missie om de onzekerheid, twijfels en belemmerende gedachten van mijn klanten weg te nemen door prachtige foto’s van ze te maken. De foto’s zijn het bewijs dat ze het verdienen om op een bijzondere manier vastgelegd te worden. 

Over Alivefotografie 

“Er is niets mooiers in het leven dan bij anderen een lach op het gezicht te toveren”

Ik ben gelovig en dat betekent ook dat ik geloof dat iedereen het waard is. Iedereen verdient prachtige foto’s van zichzelf, maar ook van de dierbare momenten die je met je naasten beleeft. Liefde moet je koesteren: in welke vorm dan ook. Of dat nu liefde voor je partner of gezin is, of gewoon liefde voor wie jij bent. Want je mag er zijn.

Iedereen verdient een fotoshoot: ook jij!

Mijn familie fotografeert erop los, dus je zou kunnen zeggen dat het fotograferen in mijn bloed zit. Ondanks dat het een gemeenschappelijke hobby is binnen het gezin, had ik vroeger nooit gedacht dat ik fotograaf wilde worden. In plaats van schrijven in mijn dagboek maakte ik foto’s om herinneringen op te slaan, maar echt professioneel pakte ik het niet aan. Mijn vader probeerde mij tevergeefs van alles uit te leggen over diafragma en sluitertijd, want ik gebruikte destijds gewoon de standaard instellingen van de simpele camera die ik had. Hoe anders is dat nu. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en ik word enorm gelukkig van het vinden van het perfecte licht met de juiste instellingen. Ondanks dat een carrière als fotograaf niet op mijn planning stond, ben ik verliefd geworden op dit prachtige vak.

Fotografie zit in mijn bloed 

Geef hier wat meer info over het pakket. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Eu augue ut lectus arcu bibendum at varius vel. 

● Shoot van +/- 1 uur
● 25 foto's in hoge resolutie
● 4 uur nabewerking
● Eerste 20km vervoerskosten (daarna €0,30/km)
● Voeg nog wat dingen toe die je aanbiedt in pakket 1
● Je kan zoveel toevoegen als je wilt!

De prijzen van dit pakket beginnen bij €799 voor 6 uur fotografie. Prijzen zijn inclusief BTW.

Ik wil dolgraag anderen helpen. Mijn ultieme droom is om ooit als humanitair fotograaf te werken voor goede doelen. Ik wil sprekende foto’s maken van situaties waar we in Nederland normaliter onze ogen voor sluiten. Daarom houd ik zo van reizen. Ik vertrek regelmatig naar Roemenië en Albanië om foto’s te maken en daarmee op te komen voor een beter leven in de armste gebieden. Als fotograaf ben ik het liefst op een plek waar ik echt wat kan betekenen. Als mens én als fotograaf. Om mijn steentje bij te dragen, help ik regelmatig bij ontwikkelingsprojecten en schenk ik soms een deel van de opbrengsten van fotoshoots aan een goed doel. 

Anderen helpen, reizen en het goede doel

k help graag anderen, maar ik heb ook een grote liefde voor de natuur. Ik kom daar tot rust en in de natuur kunnen mijn klanten echt de meest pure en kwetsbare versie van zichzelf zijn. De lichtinval is – zeker tijdens het Golden Hour – prachtig. Het is dan ook niet gek dat anderen mij wel eens ‘het lichtgekkie’ noemen. 

Geef hier wat meer info over het pakket. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Viverra vitae congue eu consequat ac felis donec. Rhoncus dolor purus non enim. Ac tincidunt vitae semper quis lectus nulla at volutpat diam. Eu augue ut lectus arcu bibendum at varius vel. 

●  Shoot van +/- 1 uur
●  25 foto's in hoge resolutie
●  4 uur nabewerking
●  Eerste 20km vervoerskosten (daarna €0,30/km)
●  Voeg nog wat dingen toe die je aanbiedt in pakket 1
●  Je kan zoveel toevoegen als je wilt!

De prijzen van dit pakket beginnen bij €599 voor 3 uur fotografie. Prijzen zijn inclusief BTW.


Liefde voor de natuur