De liefde die jij voelt voor je geliefden verdient het om vastgelegd te worden. Hoe kostbaar is het om de dierbare herinneringen met je naasten voor altijd dichtbij te kunnen houden? Tegenwoordig zijn we zo druk bezig met het werk en sociale afspraken, dat we vergeten te koesteren wat er echt toe doet: de liefde voor de mensen om ons heen. Met de fotoshoots van Alivefotografie maak je deze gevoelens tastbaar en de liefde vastleggen vind ik het mooiste dat er is. Deel je liefde voor je partner, de liefde voor je familie en de liefde voor de medemens met één van deze bijzondere fotoshoots. 

De liefde vastleggen is het mooiste wat er is 

Een dierbare herinnering aan de liefde voor een ander

Een fotoshoot met partner is de ultieme manier om de liefde in jullie relatie vast te leggen. Geloof mij maar, want de romantiek spat straks van het scherm. De foto’s vormen een dierbare herinnering aan deze bijzondere fase in jullie relatie. Of je nu een verloving aan wilt kondigen, samen gaat wonen of gewoon zomaar een romantische shoot wilt plannen: op mijn foto’s ga je de liefde absoluut terug zien. We gaan bij zonsondergang of zonsopkomst naar de locatie. Dit licht heeft namelijk iets magisch. Tijdens de fotoshoot help ik jullie op je gemak te voelen zodat je helemaal in elkaar kunt opgaan. De prijs voor een liefde fotoshoot is €225- inclusief reiskosten en btw. 

Liefde voor je partner

· Een fotoshoot van 60 tot 90 minuten
· Een online fotogalerij 
· 30 foto’s in kleur én zwart-wit
· Op een locatie naar jouw keuze 
· Kan naar wens ook als zwangerschapsshoot worden geboekt. 

Boek hier een fotoshoot met je partner 

Dit kun je verwachten 

Liefde voor je familie 

Onze familie is misschien wel het allerbelangrijkst voor ons. Wat er ook gebeurt in ons leven of in welke levensfase we ons ook bevinden: familie is er altijd. Dat maakt ze bijzonder, maar ook weer heel gewoon. We raken namelijk gewend aan hun aanwezigheid. Des te belangrijker het is om deze belangrijke momenten met familie te koesteren en hoe kan dit beter dan met een familie fotoshoot? Geen geposeerde shoot in een studio, maar gewoon een dierbare herinnering aan jouw dagelijkse leven met je gezin. Ik leg bijvoorbeeld vast hoe dat ene grapje met opa eruit ziet of het bakje koffie met je moeder. Zo gewoon, maar toch zo speciaal. De prijs voor een liefde fotoshoot is €225,- incl. btw en reiskosten.

· Een fotoshoot van 60 tot 90 minuten
· Foto’s tot maximaal zes personen
· Een online fotogalerij
· 30 foto’s in kleur én zwart-wit
· Op een locatie naar jouw keuze

Boek hier een familie fotoshoot

DIT KUN JE VERWACHTEN 

Liefde voor je medemens 

k zet mijn fotografie niet alleen in om waardevolle herinneringen te koesteren, maar ik gebruik het ook om schrijnende situaties vast te leggen in de hoop dat deze beelden onze ogen openen. Ik vind namelijk dat iedereen het waard is om een dak boven z’n hoofd te hebben, om genoeg te kunnen eten en drinken, om in goede hygiëne te leven en om naar school te gaan. Met mijn fotografie probeer ik, zover ik dat kan, een steentje bij te dragen aan de oplossing van deze problematiek. Zo reis ik regelmatig af naar Roemenië en Albanië om te fotograferen en doneer ik vaak een deel van mijn opbrengst aan een goed doel. 
 
Ook in Nederland wil ik de medemens helpen met mijn fotografie. Met regelmaat staat er daarom een persoon voor mijn lens die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere verhalen en personen, dus neem vooral contact met mij op wanneer je iemand in gedachten hebt. Ook wanneer je een passend goed doel weet die past bij mijn fotografie, hoor ik graag van je. Samen maken we de wereld een stukje mooier! 

Neem hier contact op