Omdat Iedereen het waard is 

Fempoweredacties 

Nog voor corona was ik regelmatig in Oekraïne, Roemenië en Albanië te vinden. Ik hielp arme mensen een beetje op weg. Zo heb ik geholpen bij een kindertehuis en heb ik een groot landbouwproject mede opgezet. Dit was super gaaf, maar toen corona kwam, merkte ik dat ik ook iets hier wilde en kon doen. Toen kwam het idee op om vrouwen die een fotoshoot verdienen een fotoshoot cadeau te doen. Een keer per maand komt de fempoweredactie op mijn Instagramaccount online en vrouwen kunnen zichzelf of vrouwen die zij een fotoshoot gunnen, opgeven. De reacties zijn tot nu toe echt fantastisch en ik heb al menig vrouw een handje mogen helpen. 

H O E  G A A T   D A T  D A N? 
Elke eerste woensdag van de maand om 19:00 gaat de actie open op mijn Instagramaccount online. Tot de eerste vrijdag van de maand om 19:00  kun je reageren via een persoonlijk bericht. Vervolgens loot ik vanuit alle namen 1 iemand. Ik zou dolgraag meerdere shoots weggeven, maar dit gaat gewoon niet.

Bij de fotoshoot mag het gaan om een boudoirshoot, een coupleshoot, of een portretshoot. Daarbij krijgt diegene die de shoot gewonnen heeft 20 foto's op hoge resolutie. De shoot mag op een locatie naar keuze gehouden worden, maar eventuele binnenlocaties zijn niet bij de actie inbegrepen. Reiskosten neem ik wel voor mijn rekening. 

Wil jij de volgende keer meedoen? Houd dan elke eerste woensdag van de maand mijn Instagram (@alivefotografie) in de gaten!

Wie weet zie ik jou daar!