Fempowered

Elke eerste woensdag van de maand is het om 19:00 zover, dan deel ik een foto op mijn Instagram en op mijn Facebook account @Alivefotografie en vanaf dat moment mag je reageren in persoonlijk berichtje, onder de foto, via de mail of via Facebook. Het is namelijk zo dat ik elke maand 1 fotoshoot cadeau geef aan een powervrouw die dit verdient. Het kan gaan om iemand die een slecht zelfbeeld heeft zie zij niet verdient, om iemand die simpelweg de financiƫle middelen niet heeft om een fotoshoot te boeken of om iemand die jij gewoon heel graag in het zonnetje wil zetten om welke reden dan ook.

Ik wil graag een lichtje zijn in de wereld en ik denk dat dit een manier is waarop ik iets kan betekenen. Het draait in het leven niet alleen maar om mij, en juist de lach bij een ander op het gezicht maakt mij gelukkig!

 Bij deze actie kan er gekozen worden voor een coupleshoot, een boudoirshoot of een portretshoot. De fotoshoot zal altijd in het weekend plaatsvinden. Voor de verdere algemene voorwaarden verwijs ik je graag naar het bericht op mijn Instagram of Facebook.